Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patates ve havucu soyup yıkayın ve tüm olarka bir kenara koyun. 4 adet inciği 4 litre suya koyup tuzunu atıp haşlamaya bırakın. Etin kefi çıkacaktır. Kefini aldıktan sonra havuç ve patetesi ilave edin. Acı sevenlere salçalı sos hazırlanması: küçük bir tavanın içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyun. Salçaları yağda kavurun üzerine bol karabiber ilave edin. yarım bardak çorbanın suyundan alıp katın ve suyunu çektirerek sos kıvamına gelene kadar pişirin. Grip olanlara şifa niyetine yedirilmesi tavsiye olunur Gönderen : Murathan Bostancı | murathan@bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |