Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 6 bardak kadar suda erişte haşlanır. ayrı bir kapta yoğurt un ve havanda iyice ezilmiş sarımsaklar karıştırılır.daha sonra çorbanın suyundan hafif hafif yoğurda karıştırılır(kesilmesin diye).daha sonra yoğurtlu karışım tencereke eklenir ve 10 dakika kadar kısık ateşte kaynatılır.ayrı bir yerde margarin ya da tereyağ eritilir kızgın yağa nane eklenir ve çorbaya karıştırılır. Gönderen : Nisa Engin |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |