Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yarmaları bir gece önceden bol suyla yıkayın ve bir kapta su içinde sabaha kadar bekletin. Sabah tencereye yada düdüklü yardımıyla haşlayıp suyunu süzün. Yoğurt ve suyu karıştırıp içine unu ekleyin ve bir tel yardımıyla iyice çırpın. Çorba tencerenize yoğurt ve yarmayı koyun, tuzu ilave edip kaynayana kadar sürekli karıştırın. Kaynamaya başladığında 5 dk. öylece kaynatın. Siz buarada bir sahanda tereyağını eritin ve naneyi ekleyip yakın. Bu yağıda çorbanın üzerine döküp servis edebilirsiniz. Gönderen : Celal Kamacı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |