Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Beyinleri soğuk suya bırakın. Üzerindeki zarı çıkartıp haşlayın. Soğuduktan sonra fındık büyüklüğünde doğrayın. Unla yağı çorba tenceresinde biraz kavurun. Kalan beyin suyunu ve et suyunu azar azar ekleyip yedirin.10 dakika sonra da beyinlerle tuzu koyun. Terbiyesini hazırlayıp çorbaya karıştırın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Gönderen : Sevgi İnan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |