Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Et suyunu tenecereye alıp kaynatın. Biberleri yıkayıp ince şeritler halinde doğrayın. Kaynamakta olan et suyuna margarin ya da tereyağını ilave edin. Şehriye, tuz ve karabiberi ekleyin. Son olarak biberleri ekleyin. Bir taşım kaynatıp üzerine biber serpin ve sıcak servis yapın. Arzu ederseniz kekik de serpebilirsiniz. Gönderen : Arzu Taran |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |