Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğan yağda kavrulunca, ince kıyılmış sivri biber ve sarımsak eklenir. Biber yumuşayınca rende domates ve soğuk et suyu katılır. Hemen tarhana eklenir ve sürekli karıştırarak pişirilir. Kaynama noktasına gelince ateş kısılır, baharatlar atılır. 10 dakika sonra ateşten alınır. Servis sırasında üzerine kuru nane serpiniz. Gönderen : Mehmet Bolat |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |