Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sebzeleri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın ve bir tencereye koyduğunuz yağa atarak 2 dakika çevirin. Et suyunu yulaf ve tuzunu koyarak 20 dakika pişirin, sütünü katıp 10 dakika daha pişirin. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa @ gmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |