Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yeşil mercimeği ayıklayıp yıkadıktan sonra yarmayla beraber derin bir tencereye koyun. Üzerine 6 bardak su ekleyin. Kısık ateşte kaynayana kadar bekleyin. Çorba kaynarken soğanı ince ince doğrayın. Daha sonra küçük bir tavaya alıp içine margarini ve kıymayı katıp rengi değişene kadar kavurun. Daha sonra nane ve pul biberi ekleyip bir iki kez çevirip hazırlayın. Çorbayı servis tabağına koyup hazırladığımız sosu üzerine dökün. Dilerseniz üzerine ince kıyılmış maydanozlar ile süsleyebilirsiniz. Gönderen : Mehtap Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |