Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Domates, sivri biber, kırmızı biber ve salçaları robotta çekin. Bir tencereye sıvı yağı kızdırıp üzerinekarışımı ekleyin ve 2-3 dk. kavurun. 1 Lt. su ekleyin ve karışım kaynayınca altını kısın. Kısık ateşte 25 dakika kaynatın. Arpa şehriye yada tel şehriyeyi ekleyin ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Bu aşamada çorba gözünüze çok koyu görünürse bir miktar kaynar su ekleyin. Şehriyeler piştiğinde naneyi ekleyin ve hızlıca karıştırıp altını kapatın. Gönderen : Mürşide Yazgan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |