Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 5 adet domatesin kabukları soyulup, yağ koymadan püre haline getirene kadar pişirin. 3 çorba kaşığı yağda unu pembeleştirin. Sonra azar azar 8 bardak et suyu ve domatesleri katıp, tuz koyarak pişirin. 3 yumrtanın sarısını 1 bardak sütle iyice çırpıp durmadan karıştırarak çorbaya azar azar katın. Hepsini kattıktan sonra biraz daha kaynatıp ocaktan indirin. Gönderen : Gamze Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |