Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 6 su bardak et suyu ile bir bardak ince bulguru beraber tencereye koyup ince bulgur pişene kadar kaynatın. Suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Diğer tarafta yağı eritip daha önceden ufak doğradığınız soğanı, yeşil biberi hafifçe kavurup, salça, pul biber ekleyip, kaynayan çorbaya ilave edin. İsteğe göre nane de ilave edebilirsiniz.Tuz ilave edip ocaktan indirebilirsiniz. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |