Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp yağda kavurun. Üzerine un ilave edip kavurmaya devam edin. Baharatları da ilave edip suyu ekleyin. Et suyunu, limon suyunu ve dövülmüş sarımsağı da içine karıştırdıktan sonra 10-15 dk. kadar pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp üzerini kıyılmış maydanozlarla süsleyerek servis yapın. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |