Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Enginar tencereye konur, üzerine 2 su bardağı su eklenir, yumuşayana kadar haşlanır. Daha sonra suyuyla birlikte robottan geçirilir. Başka tencerede un ve yağ kavrulur. Üzerine enginar katılır. Fazla ısınmadan süt eklenir. Kalan su, tuz ve karabiber ilave edilir. Et suyu tablet atılır. Karıştırarak bir taşım kaynatılır. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |