Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kuşbaşı etleri 2 veya 3 er parçaya bölerek ufaltın. Orta büyüklükte bir tencerede, yumuşayana kadar haşlayın. Üzerine tavla zarı şeklinde doğranmış havuç atılır. Havuç da pişince süt, yumurta ve nişasta karışımı eklenir. Sürekli karıştırarak kaynatılır. Tuz ve karabiber eklenir. Sıcak servis yapılır. Gönderen : Rabia Özdemir | rabiaa at hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |