Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Havucu dışını kazıyıp iri parçalar halinde doğradıktan sonra az su ile yumuşayıncaya kadar pişirip soğumaya bırakın. Pişmiş havucu suyu ile birlikte rondo dan geçirip üpre haline getirip tencereye alıp ocağa koyun. Püreye un ilave edip, 4-5 su bardağı suyu yavaş yavaş yediriniz. Tuz katıp karıştırarak 10-15 dakika pişirip altını kapatın. Yemekten 10 dakika önce yumurta sarısı ile sütü çarpın. Çorba suyu ile ılıklaştırıp yeniden ısıtıp kaynar hale getirdiğiniz çorbaya katın. Çorba kâsesine boşaltıp üzerine eritilmiş kırmızıbiberli yağ gezdirerek servis edin. Editör Notu : hakkaten enfes oluyor. mutlaka deneyin. Gönderen : Hatice Toros |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |