Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yağ ile unu tencereye koyup hafif hararetli ısıda una yağı yediriniz. Tuz ve 6-7 su bardağı su katıp kaynatınız. İnce doğranmış soğan, mercimek ve pirinci ilave edip yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Tel süzgeçten geçirip çorba suyunu tekrar tenceresine koyunuz. Yemekten 10 dakika önce yumurta sarısı ile sütü karıştırınız. Çorba suyuı ile ılıklaştırıp, karıştırarak çorbaya katınız. Bir taşım kaynatıp çorba kâsesine boşaltınız. Gönderen : Hatice Toros |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |