Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Havuçlar rendelenir, mercimeklerle birlikte yağda kavrulur. Sonra soğanı eklenir ve ardından suyu koyulur. 20 dakika pişmeye bırakılır. Mısır nişastası çorbanın su ile açılarak çorbanın içine ilave edilir, tuzu ayarlanır ve üzerine kuru nane serpilerek servis yapılır. Gönderen : Sevtap İyican |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |