Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Hindiyi bol suda haşlayın. Haşladığınız sudan 1 su bardağını alıp saklayın. Hindiyi Kemiklerinden ayırın. Tencereye tereyağı alın. Eriyince küçük doğranmış soğanı ve şehriyeleri ilave edip kavurun. Sebzeleri küp doğrayın. Şehriye ile soğana ilave edin. 2-3 dakika sote edin. Ayıdığınız haşlama suyunu ve suyu ilave edin. Tuzu katin. Kaynayınca ateşi kısın. Sebzeler yumuşayana dek pişirin. Küçük doğranmış salatalık turşusu ve hindi etlerini ekleyin. Yumurta sarısını turşu suyu ile çırpın. Çorbaya katıp bir taşım daha kaynatın. Altını kapatıp 5 dakika dinlendirin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun. Gönderen : Tuba akıncı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |