Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Isırgan otunu ayıklayıp, yıkayıp haşlıyoruz. Akabinde robottan geçirip püre haline getiriyoruz. Başka bir tencerede un ve tereyağını kavuruyoruz daha sonra üstüne et suyumuzu koyuyoruz kaynayana kadar bekliyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra sütümüzü ilave ediyoruz. En son olarakda tuzumuzu ilave edip 10 dakika daha orta ateşte pişiriyoruz. Gönderen : Gamze Bostancı | gamze at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |