Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Fasulyeyi 7-8 saat suda beklettikten sonra iyice yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Tencereye su, fasulye, lahana, muskat, yağ ve kabağı koyun. 10 dakika daha kaynattıktan sonra mısır ununu suyla iyice ezip çorbaya ilave edin. Bu arada tuzunu da koyun ve sürekli karıştırarak 10-15 dakika daha kaynattıktan sonra ocaktan indirin. Gönderen : Zerrin Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |