Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Unu bir kaba koyun. Üzerine su ilave edip sert bir hamur yapın. Avuçlarınız arasında ovalayarak küçük hamur parçaları elde edin. Derin bir tencerede yağı ve soğanı kavurun. Domates ve baharatlarla birlikte et suyunu da ekleyin. Hazırladığınız hamurları da çorbanın içine atıp 5 dk. kadar kaynatın. Üzerine nane ve biber yakıp çorbanın üzerine dökün. Gönderen : Murathan Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |