Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patlıcanları soyun ve minik küpler halinde doğrayın. Et suyu ve sütü birlikte tencereye alıp yaklaşık 30 dakika kadar kaynatın. Unu biraz ılık suyla karıştırın ve tencereye koyun. Tahta kaşıkla sürekli karıştırarak 5 dakika pişirin. Çorbayı süzgeçten geçirin ve suyunu bir tencereye alın. Patlıcanları bir tavada çatalla ezin. Krem şanti, margarin, tuz ve karabiber ekleyip patlıcanlara yedirerek karıştırın. Orta ateşte alıp biraz kavurduktan sonra patlıcanları çorbaya ilave edip karıştırın. Çorbayı orta ateşe alın, kaynamaya başlayınca kıyılmış maydanozu serpin. Bir taşım kaynatıp servis yapın. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |