Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yıkayıp doğradığınız mantarları 5 su bardağı limonlu suda 10 dakika kadar haşlayın. Diğer yanda yağı hafifçe eritin ve unu üzerine hafif hafif dökerek çevirmeye devam edin. Un topak topak olmamalıdır. Süt ilave edin ve çevirmeye hiç ara vermeyin. Beşamel sos olur. Haşlanmış mantarların suyunu ilave edin. Boza kıvamı alınca mantarları haşlandığı su ile karıştırın. Süt ve çırpılmış yumurta ekleyin. Beşamel sos topak topak olursa mikserle karıştırın. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |