Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Üç su bardağı suyu tencereye koyup kaynatın. Üzerine tuz ilave edip mantıları haşlayın. yoğurdu, unu ve yumurtayı birlikte çırpın. Çırpılmış malzemeyi azar azar mantı suyuna ilave edip, kısık ateşte karıştırarak pişirin. Tereyağını tavaya koyun. Naneyi ekleyin. Birkaç dakika tavada yakın ve çorbanın üzerine dökün. Dilerseniz kırmızı biberle süsleyip sıcak olarak ikram edin. Afiyet olsun... Gönderen : Pelin Berk | pb@mynet.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |