Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI yemeklik soğan doğranır,sıvı yağ ve kıymayla kavrulur.salça ilave edilir.daha önceden bir parmak kalınlığında doğranmış olan fasulyeler,1 kepçe kırmızı mercimek ,1avuç bulgur ve pirinç hazırlanan kıymanın içine konulur,sonra üstünü örtecek kadar su ilave edilir.malzemeler pişince üstüne tereyağı kızdırılır içine nane koyulur,pişen çorbanın üstü ne dökülür.afiyet olsun.. NOT;düdüklü tencere tercih edilir..20 dakika ya ayarlanır. Gönderen : nilgün baykal |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |