Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Kereviz, pastırma ve arpacık soğanlarını küçük küpler halinde doğrayın. Göbek salatayı yıkayıp, iri parçalar halinde kesin. 1 Çorba kaşığı tereyağını tavada eritip soğan, kereviz ve pastırmayı ekleyin. Sık sık karıştırarak kavurun. Bezelye, göbek salata ve et suyunu ilave edip karıştırın. Kapağını kapatıp 20-25 dakika kadar pişirin ve ılınmaya bırakın. Karışımı blendır ile ezip tekrar ateşe alın. Krema ve ince doğranmış nane yapraklarını ilave edip, 20 dakika daha pişirin. Tost ekmeklerini küçük üçgenler halinde doğrayın. Kalan tereyağını tavada eritip ekmekleri kızartın. Çorbayı servis tabaklarına paylaştırıp kızarmış ekmek, nane yaprakları ve tane kırmızıbiber ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Füsun Yılmaz | fs1980@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |