Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye un ve yağ konur pembeleşene kadar çevirin. Üzerine nane ekleyin birkaç kere çevirip ardından salçaları ve baharatları katın. biraz çevirerek pişirin. En son yavaş yavaş soğuk su ya da et suyu katın. Sürekli karıştırarak kaynatın. Çorbayı Sıcak tüketiniz. Gönderen : Hakan Baş |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |