Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Osmanlı Çorbası

Osmanlı Çorbası Tarifi

MALZEMELER
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu


YAPILIŞI
Küçük küçük doğranmış etleri haşlayın. Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz çevirin.

Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun. İçine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın. Sebzeler suyunu salana dek sote edin. İçine ılık suyla ezilmiş salça veya rendelenmiş domatesle unu dökün. Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin.

Üzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın.

Gönderen : |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.