Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yeşil mercimeği 2 saat suda bekletip, süzün. Bir tencereye ince doğranmış pazı sapları, yeşil ve kırmızı mercimek, havuç ve patates rendelerini koyun. Üzerine su ilave edip bütün malzemeler yumuşayana kadar pişirin.İçine limon suyu, tuz ilave edip 10 dakika daha kaynatın. Yağı bir tavada ısıtın, içine sarımsak, nane ve kimyonu koyup biraz kızdırın ve çorbanın üzerine gezdirin. Gönderen : Zerrin Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |