Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencerede yağı ısıtın. Soğanı ekleyip harlı ateştte rengi değişene kadar yaklaşık üç dakika pişirin. Dövülmüş sarımsak ve kimyonu ekleyip karıştırarak bir dakika daha pişirin. Tavuk suyunu ekleyip kaynatın. Patatesi ekleyip ateşi kısın. Kapağını kapatmadan 10 dakika pişirin. Püre haline getirdiğiniz mısırı haşlanmış ve diğer mısır tanelerini, maydanozu ekleyin. Kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra 10 dakika harlı ateşte pişirin. Peyniri, tuz, karabiber ekleyin. Peynir eriyinceye kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin. Sıcak servis edin. Afiyet Olsun. Gönderen : Pelin Berk |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |