Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tencereye 4 su bardağı su konur, kaynayınca ince doğranmış havuç az tuz ve yıkanmış bütün palamut eklenir. Balık yumuşayana kadar haşlanır. Bu arada başka bir tencerede pirinç, 1,5 su bardağı suyla kısık ateşte haşlanır. Pişen balık sudan alınır, kılçıklarından ayrılır, parçalara bölünür. Tekrar havuçlu suya atılır. Üzerine haşlanmış pirinç, tuz, limon suyu katılır. Bir taşım pişirilir. Servis kasesine koyduktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpilir. Gönderen : Tuba akıncı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |