Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğan ince ince kıyın. Kabakları kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın. Pirinç ılık, tuzlu suda ıslayın. Tencereye yağı koyun, yağ eriyip kızınca soğanı atıp pembeleşene kadar pişirin. Üzerine doğranmış kabağı ekleyin. Kabaklar yumuşayınca suyu süzülmüş pirinci katın, birkaç kez çevridikten sonra üzerine sıcak su ilave edin. Pirinçler şişince tuz ve bulyon ekleyin. İnce kıyılmış dereotu serpip, karıştırın. Çok bekletmeden, sıcak olarak servis edin. Gönderen : Tuba Köse |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |