Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Sebzeler küçük doğranır, tencereya aktarılır. Üzerine 2 su bardağı su konur. Yumuşayana kadar pişirilir. Diğer tencerede, kısık ateşte pirinç, 1 su bardağı suda haşlanır. Sebzeler yumuşayınca üzerine pirinç, et suyu ve tuz eklenir. En son limon suyuyla karıştırılmış nişasta katılır. Topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişirilir. Gönderen : Tuba akıncı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |