Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Unu yağın içinde kavurun. İnce ince kıyılmış soğanı ilave edin. Soğanlar kavrulurken doğranmış domates ve et suyunu ilave edin. Yaklaşık 40 dakika sonra süzgeçten geçirin. Kıymalardan küçük küçük misket köfteler yapın ve süzdüğünüz çorbanın içine atıp, tekrar ateşe oturun. 15 Dakika daha pişirin. Süt ile yumurtaları çırpın ve çorbayı ateşten indirirken karıştırarak yavaş yavaş içine katın. Sıcak olarak servis yapın. Gönderen : Zerrin Bostancı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |