Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğanları ayçiçek yağında sararana dek kavurun akabinde yerelmasını ekleyin. 4 su bardağı su ve tavuk bulyonu ilave edin. Yerelmaları yumşayana dek pisirin. Yerelmaları iyice yumuşadığında sütü ekleyin. 1-2 taşım kaynatıp, ocaktan alın. Blendır yada tel süzgeçten geçirerek çorbanın pürüzsüz olmasını sağlay1n. Küp şeklinde kesilmiş ekmek parçalarını kırmızı biber ve nane eklenmiş tereyağında kıtırlaşana kadar kavurun. Çorbanın üzerine koyup, kıyılmış maydanoz serperek servis yapın. Gönderen : Hakan Baş |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |