Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Soğan ve sarmısağı soyun, iri küp şeklinde doğrayın. Acı yeşilbiberleri halkalar şeklinde doğrayın. 300 gr. havucu soyun, iri rendeleyin, şeker, tuz, zerdeçal ve limon suyu ile karıştırın. Kalan 100 gr. havucu ince şeritler halinde kesin. Sıvı yağı tavada kızdırın. Soğan ve sarmısağı 1 dakika kavurun. Tavaya rendelenmiş havuçlu karışım, sebze suyu ve hindistan cevizi sütü ilave edin, 5 dakika orta ateşte pişirin. Çorbayı robottan geçirip püre haline getirin. Tabaklara paylaştırın, havuç şeritleri ve biber halkaları ile süsleyip soğuttuktan sonra servis edin. Gönderen : Mengühan Gürses |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |