Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Salatalıklar yıkandıktan sonra iri parçalara ayrılır ve robottan geçirilir. İçine kabukları soyulup doğranmış domates, yoğurt, su eklenir ve robot tekrar çalıştırılır. Sonra tuz ve pulbiber, doğranmış sivri biber de eklenip hepsi birlikte robottan geçirilir ve soğuk olarak servis yapılır. Gönderen : menguhan gurses |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |