Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Patatesler küp küp doğranır. Tencereye yağ koyulur ve un bu yağda kavrulur. Sonra buna süt ilave edilir. Suyu koyulur ve bu karıştırılarak kayanatılır, kaynayınca patatesler içine koyulur, tuzu atılır ve kısık ateşte 10 dakika pişmeye bırakılır. Yağda kızdırılmış pulbiberle servis yapılır. Gönderen : |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |