Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI makarnamızı normal bi şekilde pişirelim bi paket sütü bir kaba alıp kaynayana kadar ısıtalım kaynamaya başlayınca kaşarımızı ve parmesan peynirini ekleyelim ve eritelim kaşarımızı sütle özdeşleşsin üzerine makarnamızı ekleyelim ve nane kekik,pul biber,keten tohumu ekleyip 5 dk daha pişirdikten sonra sıcak servis edelim Gönderen : Hasan Tuna |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |