Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Tavuk göğsünü derin bir tencerede suyla haşlayın. Haşlanan tavuğu parçalara ayırın ve haşlama suyunun içine tavukları tekrar atın. Küçük bir kasede un ve biraz su ile unu akışkan bir sıvı haline getirip çorbanın içine katın. Limon suyu, sarımsak ezmesi, sıvı yağı ekleyip ocakta kaynayana kadar sürekli karıştırın. Kaynayan çorbayı bir iki taşım daha kaynatıp servis edin. Bu çorbayı içerken üzerine zevkinize göre bir iki damla sirke veya biraz daha sarmısak ileve etmenizi öneririz. Afiyet Olsun... Gönderen : Burcu Tuna |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |