Makarna Şişmanlatmaz
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım?
Makarna Hakkında
Makarnanın Besin Değeri
Makarna Tarifleri
SOS Tarifleri
Yanında Ne İçmeli?
Yanında Çorba Tarifleri
Makarna Nasıl Pişirilir?
Makarna Üreticileri
Makarna Çeşitleri
Makarna Diyeti
Baharat Çeşitleri
Pratik Ölçüler
Tarif Ekle
İletişim

MAKARNA
Makarna Şişmanlatmaz!
ŞİŞMANLATMAZ!

Tavuk Paçası Tarifi

MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
2,5 çorba kaşığı un
2 diş sarımsak
1/2 limon suyu
5 su bardağı su
Çok az sıvı yağ
Tuz, karabiber


YAPILIŞI
Tavuk göğsünü derin bir tencerede suyla haşlayın. Haşlanan tavuğu parçalara ayırın ve haşlama suyunun içine tavukları tekrar atın. Küçük bir kasede un ve biraz su ile unu akışkan bir sıvı haline getirip çorbanın içine katın.

Limon suyu, sarımsak ezmesi, sıvı yağı ekleyip ocakta kaynayana kadar sürekli karıştırın. Kaynayan çorbayı bir iki taşım daha kaynatıp servis edin.

Bu çorbayı içerken üzerine zevkinize göre bir iki damla sirke veya biraz daha sarmısak ileve etmenizi öneririz.

Afiyet Olsun...



Gönderen : Burcu Tuna |

(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir.