Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI 2 çorba kaşığı margarini bir tencerede eritin. İçine yarım su bardağı unu ilave ederek hafifçe sararana dek kavurun ve soğumaya bırakın. Tavuğu didikliyerek küçük parçalara ayırın. 5 su bardağı tavuk suyunu ve tavuk etlerini una ekleyerek topaksız kıvama getirin. Çorbamızı sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Sarmısağı dövün. Çorbanın inmesine yakın dövülmüş sarmısağı, tuz ve yarım limon suyunu ekleyin. 1 çorba kaşığı margarini küçük bir tavada kızdırın. İçine 2 çay kaşığı pul biberi ekleyerek fazla yakmadan 1-2 kez çevirip, çorbanın üzerine gezdirelim. Çorbamızı maydanoz yaprakları ile süsleyerek soğutmadan servis yapalım. Gönderen : Elif Turan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |