Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yıkanmış tere incecik kıyılır, kaynar suya sokulur çıkartılır, üzerine soğuk su gezdirilir, un ve süt karıştırılır, kaynamakta olan et suyuna akıtılır, 10 dakika sonra tere ve tuz eklenir, bir taşım beraber pişirilir. Gönderen : Murat Arslan |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |