Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yoğurda 1 tatlı kaşığı nane, 1 yemek kaşığı un ve yumurta, koyun, iyice çırpın. Diğer tarfatan sırasıyla nohut, mercimek ve yarmayı haşlayın. yoğurda su koyarak ayran kıvamına getirin. Ocağa yerleştirin 15 dakika kaynatın. (Pişirmeden önce nohutlu karışımı ekleyin) Çorba sıcakken kesilmesin diye içi su dolu kaba tencere ile oturtun, bu esnada karıştırın. Diğer taraftan bir tavada yağ, nane, salçayı kızdırın, çorbanın üzerine gezdirin. Gönderen : Pelin Danacı |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |