![]() | |||||||
Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir tencerede yağm eritilir, üzerine karıştırarak un ilave edilir ve kavrulur. Sonra salçası koyulur, kavurma işlemine devam edilir. Et suyu ve tuzu atılıp kaynamaya bırakılır. Kaynayınca sütü koyulur ve ara sıra karıştırarak 20 dakika ağır ateşte pişirilir. Kızarmış küp şeklindeki ekmeklerle servis yapabilirsiniz. Gönderen : Meltem Kesdi |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |