Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir kasede un, süt, yumurta sarıları, yoğurt el mikseri yardımıyla iyice karıştırılır. Bu karışım diğer tarafta kaynamakta olan suya yavaş yavaş dökülür ve karıştırılır. 10 dakika kadar bu şekilde kaynatılır. Tuz ilave edilir. Hazırlanan çorbanın üzerine yağda hafifçe çevrilen nane dökülür. 1-2 taşım daha kaynatılır. Sıcak olarak servis yapılır. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |