Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Yoğurda domates suyunu azar azar ilave ederek çırpma teliyle iyice çırpın. İçine diğer malzemeleri koyun, iyice karıştırın ve ister sade isterseniz fırınlanmış küçük ekmek parçaları ile servisini yapın. (4-6 kişilik) Gönderen : Mengühan Gürses |
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |