Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Bir kapta yoğurt, limon suyu, yumurta sarıları, un ve sütü karıştırın. Bir tencerede de et suyunu kaynatın. Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu karışımı yavaşça ekleyin. Ağır ateşte yaklaşık 15 dakika kaynatın. Ayrı bir kapta tereyağını eritin, pulbiberle karıştırın. Hazırladığınız çorbanınüzerine dökün ardından da kreton ekmekleri serpin. Gönderen : Murathan Bostancı | murathan at bostanci.name.tr
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |