Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI balıkları küçük parçalara ayırıp 5 bardak suda haşlıyoruz suyunu süzüp kenara alıyor ve suyu daha sonra kullanmak üzere saklıyoruz. Tencereye tereyağını alıp küçük doğradığımız soğanları pembeleştiriyoruz unu katıp 2 dakika daha kavuruyoruz ayırdığımız balık suyunu azar azar katıyoruz daha sonra hemen balık parçalarını katıp 10 dakika kaynatıyoruz tuzunu atıyoruz arzuya göre pişmesine yakın maydonoz fesleğen karabiber katıp limonla servis yapıyoruz afiyet olsun Gönderen : nazmiye erkmen | yagmurreis6@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |