Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI İLK ÖNCE YARIM KAŞIK YAĞI TAVADA GEZDİRİN . SONRA YAĞ KIZIŞINCA 1 KAŞIK YOĞURDU KOYUNUZ .3 KAŞIK KEKİĞİ ÜSTÜNE ATINIZ. 2 KAŞIK MAYDANOZLA KARIŞTIRINIZ. TAVUK SUYUNU YAVAŞ YAVAŞ KATARAK HEPSİNİ KARIŞTIRIN. PUDRA ŞEKERİNİ KOYUN VE KISIK ATEŞLE 10 DAKİKA PİŞİRİN. AFİYET OLSUN... Gönderen : MELİKE SÖZÜCÜ | melike_melek_10@hotmail.com
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |