Ana Sayfa
Burayı Niye Yaptım? Makarna Hakkında Makarnanın Besin Değeri Makarna Tarifleri SOS Tarifleri Yanında Ne İçmeli? Yanında Çorba Tarifleri Makarna Nasıl Pişirilir? Makarna Üreticileri Makarna Çeşitleri Makarna Diyeti Baharat Çeşitleri Pratik Ölçüler Tarif Ekle İletişim MAKARNA |
YAPILIŞI Unu yağda kavuralım.Kokusu çıkınca suyu ekleyelim,şehriye ve nane dışındaki bütün malzemeleri suya atalım.Pişince Butu çıkaralım.Kalan malzemeleri Blendırdan geçirelim.Butu kemiklerinden ayırıp tavla zarı büyüklüğünde doğrayalım.Şehriye ve nane ile birlikte kaynayan çorbaya ekleyelim. Afiyet olsun. Gönderen : Fazilet TUNCA -iZMİR | fazitunca.q
|
||||||
(c) Murathan Bostancı | Site içeriği halka açık bilgilerden (Public Data) derlenmiştir, dileyen kopyalayıp çoğaltabilir. |